Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L’Associació de Comerços i Llastres signen un conveni per promocionar el comerç a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Representants de l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors i de Llastres Serveis Municipals van signar el conveni

L’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors i Llastres Serveis Municipals SLU van signar, ahir dimarts, un conveni de col·laboració segons el qual l’Associació de Comerços col·laborarà en els esdeveniments esportius que durant l’any organitza l’empresa municipal Llastres SLU.

Els esdeveniments objecte del conveni són la Cursa Popular, el Campionat d’Estiu de Futbol Sala, la Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, el Torneig d’Estiu de Pàdel i Tennis, el Campionat de natació de Vandellòs i el Campionat Express de Pàdel que passarà a portar el nom de l’associació. En aquestes activitats es farà constar la col·laboració de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors amb la finalitat de donar a conèixer les promocions i serveis de l’Associació, es repartiran entre els participants fulletons informatius, bosses o informació sobre promocions i descomptes. A més, l’Associació de Comerços s’encarregarà de proporcionar i entregar els premis del Campionat Express de pàdel que a partir del proper any portarà el seu nom.
La col·laboració s’iniciarà ja dins aquest 2016 amb l’organització de la Cursa de Sant Silvestre el dia 30 de desembre.

La signatura del conveni l’han efectual Cristina Borràs, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i vicepresidenta de Llastres SLU i la presidenta de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, Maria José Gómez Fernández. Totes dues han coincidit en remarcar la importància d’aquest primer conveni de col·laboració per a la promoció del comerç de proximitat del municipi i en que s’espera que aquest conveni tingui continuïtat en el temps i es pugui anar ampliant any rere any.
 

Comenta aquest article