Esports

Tallers Laguna, campió d’hivern

Per Josep Lluís Abella

El derbi provincial, Laguna-Nàstic, es va decantar a favor de l’equip local
Ha acabat la primera volta i l’equip s’ha consolidat al capdavant de la taula classificatòria aconseguint una escletxa de sis punts als equips perseguidors. Sembla que el descans nadalenc ha anat bé per als jugadors cambrilencs, ja que compten els partits jugats aquest any per victòries. I no és d’estranyar, ja que en aquestes festes tan assenyalades el grup ha continuat treballant durament l’aspecte físic. Qui no ha vist un conjunt de joves corrent riera amunt i riera avall aquestes nits tan fredes de desembre i primeres de gener? Això a la llarga té el seu fruits, que no és altre que els resultats que estan donant. En aquesta aturada també hi ha hagut temps per disputar un torneig de reis a la Canonja en front dos equips de Salou que militen a la competició provincial i, evidentment, s’ha fet palesa la superioritat cambrilenca que en uns parcials de 12-1 i 10-2 en la final es van endur el trofeu de campions.

Un desplaçament polèmic a Pomar, el derbi de la província amb el Gimnàstic Ader de Tarragona i el partit aplaçat en el seu dia per la nevada en front el Canovelles, que finalment es va jugar el dimecres dia 23 de gener, són les victòries d’aquest mes del Laguna Cambrils.

Tal com apuntàvem, la visita a Pomar va resultar molt complicada. Si en l’aspecte esportiu l’equip guanyava per un contundent 0-6 als cinc minuts de la segona part i semblava que no es patiria, un canvi radical en el comportament d’un del dos àrbitres va donar ales als locals, que esperonats per una afecció molt hostil van estar a punt de donar el tomb al partit amb una agressivitat i duresa inusuals. Malgrat l’esmentat affaire els cambrilencs van guanyar per 4-6 i van poder arribar sans i estalvis a casa, això sí per la intervenció i posterior escorta de la Policia Nacional.

El partit aplaçat en el seu dia en front el Canovelles va quedar dat i beneït en la primera part, en què el Laguna va esborrar pràcticament de la pista els visitants amb un resultat de 8-0 que dóna mostres del potencial existent. La segona part va ser de pur tràmit, José Laguna va donar minuts als jugadors que normalment no en disposen i el partit va acabar amb un 10-1.

Derbi amb el Nàstic

Si un partit era esperat enguany era el derbi de la província, els dos equips arribaven amb una dolça situació, el Laguna 1r i els tarragonins a tres punts i es prometia un gran espectacle al municipal de Cambrils. El pavelló ple de gom a gom, timbals i tota la premsa gràfica amb diverses televisions es van donar cita per retransmetre aquest matx. Però tal com hem anat descrivint, els cambrilencs estant incontestables i des de ben aviat van posar cercle a la porta visitant creant diverses ocasions de marcar, mentre el Nàstic només esperava al darrere, tancat a pany i forrellat, alguna errada per intentar sorprendre a la contra l’ordenada defensa del Laguna, ja que la pressió local era molt forta i els feia perdre la pilota molt aviat. Així va arribar el primer gol en rematar Quim Pujol espectacularment un còrner. Fins el segon temps no hi va haver mes gols, els visitants van empatar de penal, però de seguida el bon joc dels de casa va tornar a aflorar i se’n van anar amb un 4-1. A partir d’aquí els tarragonins ho van intentar, però tal com va anar el partit el 6-3 final és molt curt pel mèrits cambrilencs, que van fer una demostració de bon futbol sala. Cal remarcar que a la mitja part els nens petits de l’Escola de Futbol Sala Laguna Cambrils van disputar un mini partidet entre ells, que va fer les delícies del nombrós públic assistent.

§ 12 de gener CFS Laguna Cambrils 6 Nàstic Ader 3§

Alineació: David, Jordi, Jesús, Carles, Quim Manresa, Quim Pujol, Christian, Guillermo, Luis Valadés, Bofarull, Oscar i Lluís Abella. Gols: 1-0 Quim Pujol, 2-1 Carles, 3-1 Quim Manresa, 4-1 Quim Pujol, 5-2 Quim Pujol, 6-3 Quim Pujol.

§ 19 de gener Pomar AVV 4 CFS Laguna Cambrils 6§

Alineació: David, Jesús, Jordi, Oscar, Quim Manresa, Quim Pujol, Guillermo, Gabi Mercado, Carles, Bofarull, Lluís Abella. Gols: 0-1 Quim Pujol, 0-2 Quim Pujol, 0-3 Quim Manresa, 0-4 Quim Pujol, 0-5 Quim Manresa, 0-6 Quim Pujol.

§ 23 de gener CFS Laguna Cambrils 10 Canovelles 1§

Alineació: David, Jesús, Quim Pujol, Guillermo, Gabi Mercado, Carles, Oscar, Bofarull, Tomàs, Quim Manresa, Jordi i Lluís Abella. Gols: 1-0 Quim Manresa, 2-0 Quim Pujol, 3-0 Guillermo, 4-0 Guillermo, 5-0 Quim Pujol, 6-0 Tomàs, 7-0 Jesús, 8-0 Tomàs, 9-1 Quim Pujol, 10-1 Jesús.

Comenta aquest article