Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

La Nit Lírica dels Estels i la Rústic Festa protagonitzen aquest proper cap de setmana festiu al nucli de Castelló

Per RedaccióCartell de la Rústic Festa, que se celebrarà al nucli de Castelló, aquest proper dissabte a la nit
El nucli gairebé deshabitat de Castelló, que forma part del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, es tornarà a omplir de vida els dies 19 i 20 d’agost amb la celebració de la VI Nit Lírica dels Estels, el divendres dia 19 d'agost, i la XVIII Rústic Festa, el dissabte 20 d'agost. L’Associació Masia de Castelló és l’entitat organitzadora de les dues activitats que patrocina l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Com a novetat, enguany les entrades per a tots dos esdeveniments es podran adquirir per via telemàtica a través del web www.masiacastello.cat  i tindran un preu de 6 euros per a la Nit Lírica i 10 euros l’abonament que inclou també la Rústic Festa que se celebra l’endemà.

La VI Nit lírica dels Estels comptarà amb la presència de la soprano Núria Esquius que, amb la teatralització de la companyia Luky&Luke, oferirà una selecció d’àries d’òpera. A la segona part s’oferirà d’una selecció de cançons musicals, per tal que aquesta torni a ser una nit ben divertida i especial. El concert començarà a les 10 de la nit.
L’endemà, dissabte dia 20 d’agost a partir de les 18h i fins a la matinada, tindrà lloc una altra de les cites ineludibles del calendari festiu, la XVIII RÚSTIC FESTA. La tarda estarà dedicada al públic infantil amb espectacles per als més menuts, conta contes i tallers. Al vespre hi haurà un sopar amb la clotxa com a protagonista del menú i a les 10 de la nit  cal destacar l’actuació de l’acordionista basc Kepa Junquera, acompanyat del jove grup femení Sorginak. A banda, també actuaran l'acordionista mont-rogenc Guillem Anguera i el grup lleidatà Mondo Loco. Tancarà el festival el DJ del Terreno.
Tots els beneficis de la festa aniran destinats a la rehabilitació de la Casa de Cal Santo de Castelló.
 

Comenta aquest article