Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Una operació policial contra el “top manta” intercepta material valorat en 6.000 euros a l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Material decomissat al top manta per la Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

La Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant va interceptar, la matinada del 31 de juliol, material procedent del top manta per valor d'uns 6.000 euros. A banda de la campanya informativa per prevenir els potencials compradors de les parades de manters, la Policia Local del municipi cobreix els dissabtes a la nit les tres entrades per carretera del nucli de l’Hospitalet de l’Infant, per evitar que hi arribin els carregaments de material falsificat que l’endemà al matí s’exposen i es venen al mercat ambulant.

De la darrera operació de vigilància en va resultar la identificació dels vehicles que transporten els productes pel pont del riu Llastres. En aquesta ocasió es va decomissar un carregament que contenia 121 parell de sabatilles esportives, 110 samarretes i 16 pantalons esportius de diverses marques i equips i 90 moneders i bosses. Tots aquests objectes estan ara sota custòdia a les dependències de la Policia Local.
Cal recordar que des de principis d’estiu els agents de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant col·laboren en un operatiu conjunt amb els Mossos d’Esquadra i policies locals dels municipis de Cambrils i Miami Platja per reforçar la vigilància a les zones on es concentren els manters els dies de mercat ambulant. A més, al de l’Hospitalet de l’Infant es duu a terme una campanya informativa per advertir als compradors dels riscos de comprar en aquest tipus de parades.

Comenta aquest article