Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Es formalitza l’operació financera per desplegar la fibra òptica al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Per Redacció



IDETSA i Caixabanc han formalitzat l'operació financera per desplegar la fibra òptica al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

IDETSA i l’entitat financera Caixabank han formalitzat el préstec de 500.000 euros que es destinarà a realitzar la inversió necessària per desplegar la xarxa de fibra òptica al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Segons marquen les condicions de l’operació financera, aquest capital estarà disponible en funció dels certificats d’obra aprovats pel consell d’administració d’IDETSA.

El ple de l’ajuntament del mes de juny va aprovar l’aval d’aquest crèdit que cap aportació econòmica de les arques municipals, i garanteix que IDETSA es pugui fer càrrec del finançament de la instal·lació.
Actualment, el municipi ja d’aquesta infraestructura de telecomunicacions d’alta velocitat als polígons industrials de Les Tàpies I i II, i també als edifici municipals.

En aquesta fase d’implantació, l’alta velocitat arribarà també a les llars, en un primer moment a una part de l’Hospitalet de l’Infant i en les fases successives als veïns de tots els nuclis del terme municipal que tindran l’opció d’abonar-se al servei de fibra òptica. IDETSA oferirà el servei, com ja des de finals de l’any 2015 ofereix el de fibra òptica per a professionals a les empreses ubicades als polígons industrials.

Comenta aquest article