Cultura

La Biblioteca organitza un taller de xocolata en l’activitat ‘Juguem i llegim’

Per Redacció

La Biblioteca Pública de Cambrils va organitzar un taller per construir una pastilla de xocolata XXL

Un dels objectius que té la Biblioteca Municipal de Cambrils és promocionar la lectura entre els més petits, també durant l’estiu. Tots els dimecres de juliol i agost, a les 12 hores, té lloc l’hora del conte ‘Juguem i llegim’, una activitat adreçada a infants a partir de cinc anys, que està tenint molt bona acollida.

Aprofitant que aquests dies la planta baixa de la Biblioteca està dedicada al popular escriptor Roald Dahl i la seva popular obra “Charlie i la fàbrica de xocolata”, l’hora del conte d'ahir va ser ben especial. En concret, es va organitzat un taller en col·laboració amb l’empresa Micu-Licu, que va explicar als petits com construir una pastilla de xocolata XXL. Totes les places del taller, per al qual calia inscripció prèvia, es van omplir.

El cicle clourà el proper 31 d’agost, amb l’autora Judit Robert que presentarà el seu llibre ‘La meva àvia és una princesa’. També es farà el sorteig d’una bossa entre els participants als Lots sorpresa i de dues entrades al Museu de la Xocolata, entre els assistents a la cloenda, com activitat inclosa al cicle embaDAHLits que commemora el naixement de Roald Dahl. L’activitat ‘Juguem i llegim’ es realitza cada dimecres de juliol i agost a les 12h a la Biblioteca Municipal de Cambrils.

Horari d’estiu de la Biblioteca

L’horari d’estiu de la Biblioteca s’iniciarà el 27 de juny i s’allargarà fins al 10 de setembre. Aquest serà de dilluns a divendres de 9:30 a 15 hores.

La Biblioteca Pública de Cambrils va organitzar un taller per construir una pastilla de xocolata XXL

Comenta aquest article