Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

El comerç de l’Hospitalet de l’Infant surt al carrer en la 2a Nit del Comerç

Per RedaccióCartell promocional de la segona nit del comerç de l'Hospitalet de l'Infant
L’Hospitalet de l’Infant prepara la 2a Nit del Comerç per al darrer divendres del mes de juliol. La iniciativa té l’objectiu de dinamitzar i donar a conèixer l’oferta comercial del municipi i consistirà en que la nit del divendres dia 29 de juliol, els comerços de l’Hospitalet de l’Infant estaran oberts al públic entre les 8 del vespre i les 12 de la nit. Degustacions de productes gastronòmics, promocions i demostracions en botigues, regals, descomptes i promocions són algunes de les sorpreses que han preparat els 41 comerços que participen de l’esdeveniment i que els assistents trobaran repartits en tres zones diferenciades. Els espais s’han distribuït en tres ubicacions amb el seu propi ambient, tipologia de comerços i proposta d’activitats complementàries per cadascun.

Així, a la Via Augusta hi trobarem la Zona d’Entreteniment on s’hi celebrarà la inauguració i que comptarà amb tallers per als més petits i actuacions de dansa, gimnàstica rítmica i activitats de fitness. En aquesta zona és on s’hi reuneixen agències de viatges, establiments dedicats al sector tèxtil o al de l’alimentació i la llar, entre altres.

La Plaça de l’Almadrava és l’espai on hi haurà la Zona de Salut i Benestar amb taller de pintar cares per als infants, dansa i exhibició de patinatge. La Zona Juvenil, a la Plaça de l'Església és on s’hi duran a terme demostracions de fitness, dansa i també un taller per als nens i les nenes que hi vulguin participar. Les parades d’aquesta zona estan dedicades a la cura personal.

La Plaça de l’Església esdevindrà la Zona Juvenil, amb un taller infantil anomenat “Mar de Peixos”, demostracions de Cross Fit, Body Contact i amb una actuació de dansa. Tots els espais comptaran amb música ambiental. Per tal d’animar a les vendes, les compres superior a 20 euros tindran una hora d’estacionament gratuït al pàrquing municipal.

Comenta aquest article