Informació general

Es forma una espectacular mànega davant del litoral cambrilenc

Per Lluís Rovira i Barenys



L'espectacular mànega que es va formar al litoral cambrilenc, vista des de la Llosa
Els temporals sobre Cambrils continuen. Ahir a mitja tarda es va poder observar una espectacular mànega molt a prop del litoral cambrilenc. Al voltant de les sis de la tarda es va fer visible la mànega i la succió que feia sobre l'aigua del mar. En un moment determinat, a més, es va poder observar una segona mànega.

Aquest fenòmen va anar acompanyat d'un xàfec sobre Cambrils que va tenir una distribució força desigual. Així, segons les dades recollides per les estacions de la xarxa Meteocambrils, a l'estació de la Parellada es van recollir 27 litres/m2, a la del Regueral 8,5 litres/m2 i a la de Vilafortuny, 3 litres/m2. Aquestes quantitats es van recollir en un període de temps d'uns 20 minuts.

En aquesta ocasió el temporal no va produir tants problemes com el dia anterior, tot i que cal apuntar el ja habitual tall circulatori als vials contigus a la riera d'Alforja. De nou, un cotxe va quedar atrapat sota el pont de la via del tren, en aquest cas en el vial de baixada.

La intensitat de la pluja va fer saltar les tapes del clavegueram al costat de la seu del Patronat de Turisme i al carrer del Camí de Reus, fent sortir, un altre cop, la porqueria a l'exterior.

Cal apuntar que l'aigua precipitada va arribar a cobrir la part central de la riera d'Alforja.

Comenta aquest article