Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Tres agents de la policia local de Vandellòs i l'Hospitalet prenen possessió com a funcionaris del cos

Per Redacció

Acte de presa de possessió dels nous agents de la policia local de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Tres agents de la policia local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han pres possessió de la seva plaça de funcionaris del cos un cop han finalitzat el curs a l’escola de policia de Catalunya. En un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde del municipi, Alfons Garcia, el regidor de Seguretat i Protecció Civil, el sots-inspector i el caporal de la Policia Local; els tres agents han pres possessió del càrrec i han promès exercir-ne les funcions. Posteriorment, els agents han rebut la seva placa identificativa de mans de l’alcalde.
Amb la reincorporació dels tres agents que estaven fent la seva formació, també ha pres possessió del càrrec interí per la temporada d’estiu una altra agent, de manera que per aquesta temporada, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant comptarà amb quatre agents més amb la finalitat de donar resposta a l’augment de població que experimenta el municipi durant aquests mesos. Donat que ja hi ha tres agents per cobrir substitucions, per aquesta temporada d’estiu 2016 només ha estat necessària una nova contractació per complir amb les necessitats del servei.
Els agents duran a terme les tasques de policia de proximitat, vetllaran per la seguretat i atendran les possibles necessitats dels ciutadans amb especial atenció a la vigilància en les zones de platja, centres comercials, i al mercat ambulant dels diumenges, ja que aquest estiu s’ha posat en funcionament una operativa policial conjunta amb els Mossos d’Esquadra per combatre la presència dels manters.

Comenta aquest article