Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Els robatoris amb força a domicili s'han reduït a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant un 15%

Per Redacció

Reunió de la Junta Local de Seguretat de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha assistit aquesta tarda a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, juntament amb l’alcalde del municipi, Alfons Garcia. La reunió ha tingut lloc a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant.

El conseller d’Interior ha fet una valoració positiva de les dades delinqüencials del municipi que van disminuint any rere any. Jané ha destacat la reducció important de robatoris amb força a domicili:  "Aquest tipus de delicte que tant preocupa arreu de Catalunya, aquí ha baixat un 15%, aquesta és una dada molt significativa i ve a dir que aquí es roba menys a dins de les cases". El conseller també ha fet referència a altres tipus de fets delictius com ara els robatoris a vehicles, que han augmentat en un 1,1% (passant de 89 fets a 90 fets):   "Aquest tipus de robatoris es produeixen de forma circumstancial, perquè hi ha un seguit d'elements que ho afavoreixen, com és el cas d’àrees de servei a l'autopista o la gran afluència a les platges"- i ha afegit  "és terra de pas i de gran complexitat per les infraestructures que hi acull".  Durant la seva visita al consistori el conseller també ha signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament.

A la reunió també han assistit el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris; el director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí; el director del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya, Federic Adan; el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja, entre d’altres autoritats.

Comenta aquest article