Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant serà novament seu d’una trobada entre alumnes catalans i francesos

Per Redacció

L’Hospitalet de l’Infant es prepara per acollir a la primavera del 2017 la desena edició de la Trobada Esportiva i Cultural Pirineus Mediterrània. La trobada prertén ser un intercanvi cultural i esportiu entre infants de cicle superior d’educació primària que reunirà alumnes de França i Catalunya per conviure i establir llaços de coneixement mutu.

La trobada es realitza cada any en una seu diferent, i enguany, els alumnes de l’escola Valdelors de Vandellòs hi van participar entre el 6 i el 10 de juny; l'alumnat va passar cinc dies a la localitat francesa de Port Leucate. La trobada va reunir més de 600 alumnes dels quals 135 eren de Catalunya, concretament de Vandellòs, Reus i Gavà.

Els cinc dies d’intercanvi van estar plens d’activitats esportives i culturals amb l’objectiu de conèixer millor la regió francesa i també d’estrènyer els vincles culturals entre ambdues bandes dels Pirineus.
Les previsions de la propera trobada, que serà la desena, a l’Hospitalet de l’Infant, contemplen reunir fins a 700 nens i nenes del 29 de maig al 2 de juny de 2017.

Comenta aquest article