Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Es reparteixen un miler de tastos en la 5a fira “Fruits de la Terra”

Per Redacció

La fira "Fruits de la Terra", a l'Hospitalet de l'Infant

La fira “Fruits de la Terra” va cloure la seva cinquena edició amb un balanç de prop d’un miler de tastos repartits en les 15 parades que van estar obertes al públic els dies 1 i 2 de juliol. La mancomunitat que aglutina els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) és l’encarregada d’organitzar aquesta mostra del producte local, la cuina i la clotxa de les Terres de Mestral que ha arribat a consolidar-se amb aquesta cinquena edició. La fira s’iniciava el divendres al vespre a la Plaça Catalunya i en totes dues jornades hi va haver activitat fins la una de la matinada.

Tapes, tastos, artesania i parades de productes de la terra es combinaven amb les actuacions musicals a les que va donar el tret de sortida l’Escola Municipal de Música de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, a aquesta la van seguir grups de música dixie. Les actuacions de “Los 3 juanetes del Apocadixie” i de “Swing Airlines” anaven acompanyades de classes de LindyHop; també hi van actuar “La Vella Dixieland” i “Big Mama Montse & Tòfol Martínez Band”.

A més dels 850 tastos que es van distribuir entre els assistents, es van sortejar estades de cap de setmana en cases rurals, menús en restaurants o rutes entre els que participin en els tastos. D’aquesta manera, la Mancomunitat de Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT) pretén donar a conèixer els productes locals tant als veïns dels tres municipis que aglutina com als habitants d’altres poblacions; i atraure turistes i visitants a aquesta zona caracteritzada per la proximitat entre el mar i la muntanya.
Aquesta acció compta amb el suport del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Servei Públic d'ocupació Estatal del Ministeri de Treball i Seguretat Social; i el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Comenta aquest article