Informació general

FA 10 ANYS: S'habiliten els terrenys municipals de darrere del Museu del Molí de les Tres Eres com aparcament públic

Per Judit Pinazo



L'aparcament compta amb més de 100 places i entrarà en funcionament la setmana vinent
Notícia publicada el 4 de juliol de 2006

A partir de la  propera setmana entrarà en funcionament un nou pàrquing a Cambrils, concretament s'ubicarà en els terrenys municipals, situats darrere del Museu del Molí de les Tres Eres i just davant del centre comercial "LIDL", a tocar de l'N-340. Tot i que els terrenys on s'ha ubicat el pàrquing són de propietat municipal, la construcció del pàrquing ha anat a càrrec del centre comercial. I és que
segons delcaracions del regidor de Promoció de Ciutat -Oliver Klein- a Revista Cambrils Diari Digital, l'empresa "LIDL" es va mostrar interessada en habilitar un aparcament en aquesta zona per tal d'oferir un millor servei als seus clients ja que està previst que en un futur immediat s'ampliïn les instal·lacions del centre.

L'Ajuntament va acceptar la proposta ja que segons Oliver Klein "aquest és un nou model de crear aparcament públic en condicions, utilitzant terrenys que actualment no s'utilitzen per res més", però ha advertit a l'empresa que en un futur, encara per determinar, està previst utilitzar aquells terrenys per a l'ampliació del Museu del Molí de les Tres Eres. De fet cal destacar que aquest terreny fins ara també s'utilitzava com a aparcament per a molts vehicles tot i que no estigués habilitat. L'empresa ha estat l'encarregada de dur a terme l'obra, que ha estat dissenyada i supervisada pels equips tècnics de l'Ajuntament. Això s'ha plasmat en un conveni signat entre les dues parts implicades, on es detalla que l'empresa pot utilitzar els terrenys fins que l'Ajuntament els reclami per fer qualsevol obra pública. Està previst que durant aquesta setmana l'Ajuntament certifiqui l'obra i que la setmana vinent ja es pugui utilitzar.

L'aparcament serà públic i comptarà amb un centenar de places i un espai on aparcar els carretons que s'utilitzen per comprar al supermercat. També s'ha habilitat un pas a nivell que comunica l'aparcament amb l'entrada del centre comercial per tal de desplaçar els carretons còmodament d'una banda a l'altra. A l'aparcament no hi estarà permès l'estacionament de camions, situació força freqüent fins ara, i que havia ocasionat alguna queixa per part dels veïns de la zona.

Segons Oliver Klein amb aquest condicionament de la zona es crea un aparcament amb cabuda per a molts més cotxes i un control més directe per part de la Policia Local ja que hi haurà millor visibilitat.

Comenta aquest article