Informació general

Es produeix un robatori amb intimidació i violència a un xalet de la urbanització El Dorado

Per Lluís Rovira i Barenys



El robatori es va produir en un habitatge del carrer de Claude Monet, a la urbanització del Dorado
Cambrils ha patit un nou cas de robatori amb intimidació i violència però amb uns trets un pèl diferents als casos que van tenir lloc el passat mes de maig a la zona de Vilafortuny.

Els fets van tenir lloc el passat dimarts 8 d'agost a les 12 de la nit, el dia que va caure l'aiguat a Cambrils. El propietari d'un xalet del carrer de Claude Monet, a la urbanització El Dorado, va sentir com algú intentava forçar una persiana del seu habitatge des de l'exterior. La seva reacció va ser sortir a fora i foragitar el presumpte lladre. Però el lladre no anava sol, eren quatre persones i en comptes de fugir van entrar a dins l'habitatge. Allí es van trobar la resta de components de la família propietària de la vivenda, és a dir quatre persones més. Segons apunten fonts policials es van viure moments de molt de nerviosisme per part dels assaltants, que van arribar a clavar un objecte punxant a la cama del propietari de la vivenda.

A diferència dels robatoris amb segrest que s'han produït els darrers mesos, en aquesta ocasió els lladres no es van entretenir gaire estona. Van robar diners, carteres i els 5 mòbils de la gent de la casa assaltada i van fugir ràpidament en un Mercedes de color negre.

Un cop alliberats dels lladres, el propietari de la casa assaltada va poder avisar un dels vigilants de la urbanització que, al seu torn, va alertar la Guàrdia Civil. Aquests van donar avís a la Policia Local. La persona agredida va ser atesa al CAP de Cambrils.

Segons expliquen fonts policials els assaltants parlaven espanyol però amb accent d'algun país de l'Est.
Es dóna la circumstància que aquesta família ja ha patit tres robatoris per la nit al seu domicili habitual, a Saragossa.

Comenta aquest article