Cristina Mur aconsegueix tres medalles d'or al campionat d'Espanya màster

Cristina Mur en la prova de salt d'alçada

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme d'Elx el campionat d'Espanya màster individual a l’aire lliure. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per dos atletes: Cristina Mur i Pere Ferrando. L’actuació de Cristina Mur es pot qualificar d'excel·lent, assolint el títol de campiona estatal a les proves de 80 metres tanques, salt de llargada i salt d'alçada. D'aquesta manera aconseguia el màxim de medalles assolides en un campionat estatal a l'aire lliure.

Els seus resultats van ser els següents :
Cristina Mur: 1a als 80 m. tanques (14"17)
                      1a al Salt d’Alçada (1.44 m.)
                      1a al Salt de Llargada (4.93 m.)

A més, amb aquests registres, la Cristina batia el rècord de Catalunya de salt de llargada, el rècord dels campionats d'Espanya de salt d'alçada i el rècord territorial als 80 m. tanques. Per la seva banda, Pere Ferrando prenia part en dues proves, que servien de preparació per al campionat de Catalunya de Decatló que ha de disputar a mitjans de juliol.

Pere Ferrando: 9è al Salt d’Alçada (1.26 m.)
                        Semifinalista als 100 m. Llisos (14”97)

Nuria Caballero, quarta al salt d'alçada i al salt de llargada al campionat de Catalunya cadet

El passat diumenge es va disputar a l'estadi Moisès Llopart d'El Prat de Llobregat la fase final del campionat de Catalunya Cadet. A aquesta hi van accedir tres atletes del Club Atletisme Cambrils: l'Andreu Dalmau es classificava en 7a. posició a la primera semifinal dels 300 metres tanques amb una marca personal de 45"69. També va participar a la prova de 100 metres tanques, on assolia la 4a. posició a la primera semifinal amb una marca personal de 16"13 que el permetia passar a la final. Un cop allí acabava en 8a. posició amb una marca de 16"52.
Nuria Caballero assolia la 4a. posició al salt de llargada amb un millor salt de 5.26 m. que representava ser rècord de Cambrils, però el vent la va anul·lar. Tanmateix participava a la prova de salt d'alçada, on també es classificava en 4a. posició amb un millor intent de 1.54 m.
Finalment, Jan Monserrate participava a les proves de llançament de pes i llançament de disc. Al pes assolia la 9a posició amb un millor llançament de 11.42 metres. Al disc acabava 7è. amb un millor intent de 38.66 metres, amb el que millorava la seva marca personal.