Societat

L'intens xàfec caigut ahir va ser el protagonista de la gravació del programa "Cantamania" a Cambrils

Per Berta Ruiz



Tres participants del concurs acompanyats de la presentadora Roser, ahir al Palau Municipal d'Esports
El programa de TV3 Cantamania va arribar ahir a Cambrils, enmig del fort aiguat que va caure durant tota la tarda al municipi. La pluja va obligar que la gravació es fes al Palau d'Esports Municipal, en comptes del Parc del Pescador, com estava previst.

El vent i el fort xàfec que van caure ahir a Cambrils va mullar centenars de persones que estaven a la cua, esperant-se per entrar, davant la inoperància de l'organització que es negava a obrir les portes del recinte per fer entrar a la gent. Durant força estona, moltíssima gent va quedar xopa i indignada davant la poca cura que es va tenir amb el públic assistent al programa.
Un cop es van a decidir obrir les portes, després del llarg temps d'espera sota l'aiguat, també hi va haver algun moment de tensió, ja que la gent s'espenyia per entrar tan ràpid com podia. En pocs minuts, les grades del pavelló es van omplir de gom a gom.

A tres quarts de vuit, la cantant i presentadora del programa Roser va fer acte de presència, per iniciativa pròpia, enmig d'algun crit que recriminava l'actitud de l'organització demanant responsabilitats. Roser va demanar disculpes a tothom, explicant que mai els havia passat. "No sé les raons de per què no s'han obert les portes. I demanaré explicacions de què ha passat. Jo he patit molt per la gent que estàveu fora mullant-vos. No tinc paraules per explicar el que ha passat i demano disculpes. Ara, estem aquí per divertir-nos, després de tot el que ha passat".

El regidor de Promoció de Ciutat –Oliver Klein– va explicar que l'organització del programa de TV3 no permetia que s'obrissin les portes fins que no es tinguessin enllestides les inscripcions dels participants. Segons Oliver Klein, es va desbordar el nombre de gent que hi volia participar i la quantitat de públic que volia assitir al programa. Pel que fa a la nefasta organització de l'espectacle i la tardança en obrir les portes per fer entrar la gent, Oliver Klein va explicar que "es va pressionar l'organització perquè obrissin el recinte i que la gent no es mullés. Hem intentat fer-ho tan àgil com ha estat possible". Segons Oliver Klein, cada vegada hi ha més gent que segueix el programa i no s'esperava tantíssima gent.

Cap allà a dos quarts de nou va començar la gravació del programa. Un total de 28 persones van sortir a cantar, 19 d'aquestes en solitari, tres parelles i un trio. El públic va respondre perfectament i va animar i aplaudir cada cançó i cada participant. El públic cambrilenc va demostrar ser un públic de luxe, tot i els contratemps de la pluja.

El jurat estava format per la pintora local Nuri Mariné, el cantant Mikel Herzog –que va substituir a darrera hora Carles Rom, que va haver de marxar per motius personals– i la directora de Ràdio Cambrils –Raquel Lozano–. Els guanyadors del concurs, que representaran Cambrils en la gala, van ser Josep Mellau amb l'ase de coure a la millor interpretació en català amb la cançó Boig per tu; la parella formada per la Berta i l'Oriol amb el bou de coure a la millor interpretació en castellà amb la cançó Volverte a ver; Jessica Garcia amb la versió en castellà de la cançó It must have been love també va rebre el bou de coure; la clau anglesa a la millor interpretació en anglès va ser per Jordi Planellas amb la cançó Please don't go i el premi paraigües va ser per l'Anna Pamplona de 7 anys.

L'emissió del programa Cantamania a Cambrils s'emetrà el proper 4 de setembre i la gala setmanal es farà a Barcelona el dia 7 de setembre.


Comenta aquest article