Cultura

Noves activitats estiuenques a la Biblioteca Municipal

Per Redacció

Imatge d'una de les darreres activitats a la Biblioteca Municipal, a finals del passat mes de maig

La Biblioteca Municipal ha preparat noves activitats per a la temporada d'estiu. D'entrada, l'horari estival es posa en marxa avui dilluns 27 de juny i s'allargarà fins el 10 de setembre, de dilluns a divendres de les 9.30 a les 15 hores. Durant aquest període es faran diferents propostes adreçades a totes les edats. Per exemple, tots els dimecres de juliol i agost, a les 12 hores, es farà l’hora del conte Juguem i llegim i, després, una activitat lúdica de manualitats per a infants a partir de 5 anys. A la sessió del 27 de juliol el conte girarà al voltant de la xocolata com a introducció del taller a càrrec de Micu-Licu per a construir una pastilla de xocolata XXL. Caldrà inscriure’s prèviament a la Biblioteca per participar al taller.

Per altra banda, el 27 de juny al 31 d’agost, la planta baixa de la Biblioteca serà l’espai que contindrà el mural de Charlie i la fàbrica de xocolata preparat per Melinda Kubik per promocionar la lectura de les obres de l’escriptor Roald Dahl. També es continuarà amb el préstec dels Lots sorpresa, documents variats –novel·les, llibres infantils, DVD, etc. – tots en una bossa. Els usuaris amb carnet de la Biblioteca i majors de 16 anys podran emportar-se en préstec un Lot sorpresa i tenir-lo durant un mes.

Finalment, per a la cloenda del 31 d’agost, Judit Robert presentarà el seu llibre "La meva àvia és una princesa". També es farà el sorteig d’una bossa entre els participants als Lots sorpresa i de dues entrades al Museu de la Xocolata, entre els assistents a la cloenda, com activitat inclosa al cicle embaDAHLits que commemora el naixement de Roald Dahl.

Comenta aquest article