Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Àmplia oferta d'activitats esportives d'estiu per a infants i joves de Vandellòs i l'Hospitalet

Per Redacció



Cartell de les activitats d'estiu a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat per aquest estiu 2016 una àmplia oferta d’activitats de lleure per a infants i joves amb l’objectiu de facilitar a les famílies la conciliació d’horaris durant les vacances escolars proporcionant als infants i joves una experiència lúdica, recreativa i educativa basada en la pràctica de l’esport. Entre les propostes previstes destaquen les "colònies de poble en poble", que tindran lloc del 22 al 23 de juny. Aquestes colònies, amb allotjament i pensió completa costen 30 euros per als empadronats; i 45 euros, per als no empadronats.

També cal destacar els "casals d’estiu", per als més petits i per als més grans, amb opció de matí (9-13.30h) i/o tarda (15.30-17.30h), a uns preus que oscil·len entre els 8 i els 25 euros per als empadronats; i els 10 i els 37 euros per als no empadronats; els preus són per setmana sencera. També hi ha la proposta de la "setmana multiesportiva d’anglès", en la què del 5 d’agost al 9 de setembre, els infants i joves podran practicar esport i millorar el seu nivell d’anglès, amb professors nadius (per 35 euros, els empadronats; i 50 euros, els no empadronats).

Servei de menjador i servei d'acollida

Per tal d’ajudar les famílies en aquest període no lectiu, a més, s’oferirà el servei de menjador i el servei d’acollida (de les 8 a les 9 h). Com cada any, hi haurà també servei de ludoteca a la platja per 1 euro l’hora i per a infants d’entre 3 i 10 anys. El servei estarà en funcionament d’11 a 13 i de 16 a 18h. D’altra banda, aquest estiu també s'oferiran cursos de natació, per a totes les edats; i cursos de pàdel (de l’1 al 5 d’agost, a Vandellòs; i del 4 al 29 de juliol, a l’Hospitalet de l’Infant).

Per donar un millor servei als veïns, les piscines municipals descobertes de Vandellòs, Masriudoms i Masboquera estaran obertes el mateix nombre d’hores des de l’inici fins al final de la temporada. Així, del 22 de juny a l’11 de setembre, l’horari d’obertura serà de dilluns a divendres de 12 a 15h i de 17 a 20h; i els dissabtes i diumenges, d’11 a 14.30h i de 16.30 a 20h. I a tota aquesta oferta, cal afegir-hi les activitats i competicions puntuals previstes al llarg de l’època estival per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i per les entitats locals esportives. Més informació i inscripcions a les oficines de l’Àrea d’Esports (tel. 977 820 523). El fulletó informatiu es pot trobar en format digital a la pàgina web del consistori http://www.vandellos-hospitalet.cat, i en format paper, als principals equipaments municipals.

Comenta aquest article