Informació general

FA 10 ANYS: Comencen les obres de l'IES de Vilafortuny, que es preveu que estigui enllestit el proper mes de setembre

Per Judit Pinazo



Aspecte actual de les obres de construcció de l'IES de Vilafortuny
Notícia publicada el 15 de juny de 2006

Des de principis de mes estan en marxa les obres del futur IES de Vilafortuny que s'ubicarà davant del CEIP Guillem Fortuny, a tocar del vial del Cavet. Des de fa dies ja s'hi poden veure les màquines treballant.

Tal i com va explicar l'alcalde –Robert Benaiges– el centre s'ha de posar en funcionament el proper mes de setembre. Aquest serà un institut de secundària que inicialment començarà amb el cicle inicial de l'ESO (primer i segon d'ESO), de cara al curs 2007-2008 es farà el segon cicle i el curs següent ja començarà el batxillerat. Segons Benaiges, és molt important la construcció d'aquest centre, ja que poc a poc, i tenint en compte el ràpid creixement de la població, s'han d'anar oferint més infraestructures escolars.

També està previst que el curs 2007-2008 entri en funcionament un nou centre de primària. Aquest, s'ubicarà en el terreny contigu a aquell en què actualment s'hi està construint el Centre Cívic de Vilafortuny, situat a la cantonada del vial del Cavet i l'avinguda del Mas de Clariana. El nou CEIP comptarà amb una superfície superior als 8.000 metres quadrats i està previst que entri en funcionament el setembre del 2007.

Segons declaracions de l'alcalde –Robert Benaiges– en els propers tres anys s'hauran construït tres centres de primària, un de secundària i s'haurà fet l'ampliació de l'Escola d'Hoteleria i Turisme, que està prevista per a enguany i que es farà amb un pressupost de 2 milions d'euros.


Comenta aquest article