Informació general

S'adjudiquen les obres de remodelació de 5 cantonades al Barri de l'Eixample

Per Lluís Rovira i Barenys



Cantonada del carrer del General Prim amb l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer, una de les 5 que s'han de remodelar
La Junta de Govern municipal va aprovar, el passat divendres 4 d'agost, l'adjudicació de les obres de les 5 darreres cantonades del barri de l'Eixample que quedaven pendents de remodelació. Es tracta de les cantonades del carrer de la Verge de Montserrat amb l'avinguda Vidal i Barraquer, les dues cantonades de l'avinguda Vidal i Barraquer amb el carrer del General Prim a la banda de Correus, la cantonada del carrer de la Verge de Montserrat amb el carrer de Barcelona i la d'aquest darrer carrer amb el carrer del General Prim. L'import d'aquestes obres és de 57.300 euros i s'ha adjudicat a Construccions Vinaixa. Les obres, segons va manifestar el regidor d'Urbanisme, Joan Recasens, a revista Cambrils Diari Digital "està previst que comencin a finals d'estiu".

Amb aquesta remodelació de cantonades s'acabarà el projecte d'adequació del barri de l'Eixample a l'accesibilitat, un projecte que ja va començar a l'anterior legislatura.

Asfaltat de carrers

D'altra banda, l'Ajuntament té previst l'asfaltat de diferents carrers del poble. Segons el regidor d'Urbanisme "s'actuarà en els carrers que tenen l'asfalt en pitjor estat. Es tractarà d'una actuació similar a la que es va fer a la Rambla de Jaume I. El llistat definitiu amb els carrers a asfaltar encara s'ha d'elaborar tot i que entre ells hi haurà l'avinguda de la Independència a la Parellada i el carrer de Santa Joaquima de Vedruna al Barri de l'Eixample".

Comenta aquest article