Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

El Centre d'Estudis de l'Hospitalet de l'Infant i l'Antena del Coneixement de la URV organitzen un Cicle de cinema nostàlgic

Per Redacció



Cartell del cicle de cinema nostàlgic l'Hospitalet de l'Infant
El Centre d'Estudis de l'Hospitalet de l'Infant (CELHI) i l'Antena del Coneixement de la URV de Vandellòs i l'Hosptialet de l'Infant organitzen el Cicle de cinema nostàlgic, per aquest mes de maig, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Patrimoni. Totes les pel·lícules incloses en aquest cicle es projectaran a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant, a les 21.30 hores. Aquestes són "El favorito de la Reina", el 5 de maig; "Ojos sin rostro", el 12 de maig; "El tercer hombre", el 19 de maig; i "El hampa de París, el 26 de maig. Són pel·lícules que als anys 60 es podien veure al cinema del Julià Castellví i al casino de l'Hospitalet de l'Infant, segons explica el CELHI.

Abans de la projecció de cadascuna d'aquestes obres cinematogràfiques, els espectadors podran veure un NO-DO diferent, procedent de l'arxiu de Radio Televisión Española, on es parla del territori.

Comenta aquest article