Informació general

L'ocupació hotelera creix un 4% durant el mes de juliol

Per Redacció



Aspecte que oferia la platja de Vilafortuny la darrera setmana del mes de juliol
L’ocupació turística als establiments hotelers de la zona central de la Costa Daurada durant el mes de juliol ha crescut en un 4 % en relació al mateix període de l’any anterior, segons un comunicat emès per l'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda. Segons  els estudis d’ocupació turística elaborats per l’Observatori de la Fundació d’Estudis Turístics de la Costa Daurada, els hotels dels municipis de Salou, Cambrils i el nucli de La Pineda, a Vila-seca, han tancat el període vacacional del mes de juliol, amb una mitjana d’ocupació durant tot el mes del 92 %, el que significa, un increment del 4 % en relació al mes de juliol de l’anterior temporada.

Segons indiquen les dades estadístiques elaborades per l’Observatori, durant el mes de juliol els hotels de les tres poblacions han ofert al públic un total de 44.935 places i s’han superat el 1.280.000 pernoctacions, realitzades per un total de 264.771 turistes que han estat a la Costa Daurada central una mitjana de 5,4 nits.

Pel que fa a la procedència dels visitants, un 35 % del total arriba des de diferents indrets de l’Estat espanyol mentre que el 65 % restant, té la seva  procedència a diversos indrets de la Unió Europea, principalment la Gran Bretanya.

Pel que fa a les previsions d’ocupació durant el mes d’agost, des de l’Associació Hotelera Salou – Cambrils – La Pineda "s’espera que el mes d’agost, serà el millor de les darreres temporades pel que fa referència als percentatges d’ocupació als hotels de Salou, Cambrils i La Pineda".

Comenta aquest article