Informació general

La Unió de Botiguers es reuneix amb el subdelegat del govern de l'Estat per parlar de la venda il·legal

Per Judit Pinazo



Presentació de nous efectius de la Guàrdia Civil a la província de Tarragona, el passat mes de juliol a Tarragona
La presidenta de la Unió de Botiguers –Isabel Basora– i el sotspresident de la Unió de Botiguers –Salvador Colom– acompanyats del regidor de Seguretat Ciutadana –Jordi Savall– i el regidor de Promoció de Ciutat –Oliver Klein– van reunir-se ahir al migdia a Tarragona amb el subdelegat del govern de l'Estat –Joan Maria Abelló– per parlar de la problemàtica de la venda il·legal al municipi. Els assistents van transmetre a Abelló la forta presència de venedors il·legals que pateix el municipi i que ha augmentat molt durant els mesos d'estiu.

Segons declaracions d'Isabel Basora , el subdelegat del govern es va comprometre en augmentar la presència de la Guàrdia Civil al municipi per treballar conjuntament amb la Policia Local en contra d'aquesta problemàtica. Tot i això, segons Basora, la presència d'agents de la Guàrdia Civil no serà permanent, és a dir que en cap moment s'augmentarà el nombre d'agents que actualment té la caserna d'aquest cos policial al municipi. Si que es farà, en moments puntuals i en zones determinades del municipi on és més present la venda il·legal.

Segons Isabel Basora, Abelló no els va concretar en cap moment quin nombre d'agents d'altres casernes es desplaçaran al municipi, ni a partir de quan, però des de la Unió de Botiguers van advertir-lo "que el reforç és necessari ara i no a partir del mes d'octubre".

Recordem que aquesta no és la primera iniciativa que la Unió de Botiguers du a terme per combatre la venda il·legal, ja que a finals del mes de juliol la Unió de Botiguers va posar en marxa l'edició de cartells informatius en diferents idiomes que actualment s'exposen en llocs visibles dels establiments per conscienciar a la gent de la problemàtica de la venda il·legal i les seves conseqüències

Comenta aquest article