Informació general

El Departament de Cooperació i Solidaritat dóna a conèixer les vies de col·laboració amb l'Equador

Per Redacció

El passat 16 d’abril, un fortíssim terratrèmol va sacsejar l’Equador. El sisme –el pitjor que s’ha produït en els darrers 30 anys en aquest país– ha provocat nombroses víctimes que necessiten ajut per pal·liar la situació de crisi humanitària que pateixen. Des de l’Ajuntament de Cambrils es vol col·laborar donant difusió dels possibles canals d’ajut disponibles a hores d’ara.
 
D’acord amb les coordenades d’ajuda oficial de l’ambaixada de l’Equador s’informa dels sistemes d’aportacions econòmiques que voluntàriament es vulguin realitzar:  
 
- Dipòsit en el número de compte: ES16 0049 5132 4225 1627 0535, a qualsevol oficina del Banc Santander a Espanya

- Dipòsit en qualsevol agència de Small World a Espanya (agència oficial de remeses cap a l’Equador), telèfon: 912172986, web www.smallworldfs.com/small-world/generic/es-es

Els fons que es recaptin mitjançant aquests sistemes seran remesos al compte corrent número 01.121.807, de Bank of America a nom de: "CCU Secretaria de Gestió de Riscos / Planta Central", on s'estan recollint tots els donatius internacionals per a l'assistència als damnificats del terratrèmol.


Per més informació o canals de contacte

Consolat de l’Equador a Barcelona: http://barcelona.consulado.gob.ec
Facebook: Consulado General del Ecuador en Barcelona
 www.facebook.com/cgebcn/
Twitter: @cecubarcelona / https://twitter.com/cecubarcelona

Comenta aquest article