Informació general

La urbanització Marcambrils va tancar aquest cap de setmana les seves festes

Per Berta Ruiz

Des del passat dimarts, dia 8, fins ahir diumenge, dia 13, la urbanització Marcambrils ha celebrat les seves festes de barri, en les quals hi ha hagut activitats per a totes les edats. Segons va explicar un dels membres de la junta directiva de l'Associació de Veïns, Josep Maria Albouy, els actes es van iniciar el passat dimarts amb el concurs de dibuix infantil que es va fer al parc de la Sínia i amb el campionat de petanca que es va disputar al camp de futbol de la urbanització, on hi van participar uns deu equips formats per tres jugadors.

El divendres es va fer una cantada d'havaneres a la platja amb el grup Les Veus de Reus, i dissabte un berenar per a tots els veïns que es va fer a la plaça dels Garrofers i jocs infantils per a tota la canalla, amb un gran nombre de participants.

El fi de festa es va fer ahir diumenge amb la tradicional revetlla –que es va fer a la zona de darrere del camp de futbol de la urbanització– a càrrec de l'orquestra Fan Fan Show, i un castell de focs artificials per cloure les festes d'enguany.

Comenta aquest article