Societat

La Biblioteca i el Casal de la Gent Gran organitzen diverses activitats per Sant Jordi

Per Redacció

Imatge de l'espectacle "Dragon St" que presentarà JAM, el proper dissabte al migdia al Port

Amb motiu de la diada de sant Jordi s'han organitzat diferents activitats prèvies al Casal Municipal de la Gent Gran i a la Biblioteca Municipal. Demà divendres, 22 d'abril a partir de les 9 hores a l'entrada del Casal, tothom qui ho vulgui podrà adquirir roses solidàries. Un cop més, els Amics de la Gent Gran posaran a la venda les "Roses contra l’oblit", que es podran comprar a un preu de 4 euros. Es tracta d’una activitat a nivell de tot Catalunya que busca promoure una sèrie d’activitats que contribueixen a transformar la realitat de moltes persones grans que se senten soles, a través d'accions de companyia i afecte.

Al mateix Casal, a partir de les 10 hores, tindrà lloc el Lliurament de premis dels concursos de poesia i narrativa Sant Jordi 2016. També a partir de les 10 hores i fins les 13 hores hi haurà una demostració de plats casolans i de rebosteria a càrrec d’alumnes del taller de cuina. Les racions es vendran a 0,50 cèntims d’euro i les begudes seran gentilesa de la Cafeteria del Casal. També en aquesta franja horària hi haurà una demostració de puntes de coixí amb les puntaires del taller de Puntes del Casal. Per acabar d’arrodonir la jornada, a les 11 hores se celebrarà la Cantata de la Coral Les Veus del Casal sota la direcció de Marc Guerris. L'endemà dissabte, també es vendran roses al Casal a càrrec de la Fundació Amics de la Gent Gran.

A la Biblioteca Municipal... Revetlla de Sant Jordi!

Per la seva part, la Biblioteca Municipal celebrarà, demà divendres, la IV Revetlla de Sant Jordi. Pel matí, entre les 10 i les 13 hores, la 2a planta de la Biblioteca acollirà una marató de BookTubers, amb alumnes de diferents instituts de Cambrils que seran els encarregats de recomanar lectures. Ja a les 17 hores tindrà lloc el Taller de Sant Jordi per a infants on es podran crear roses, dracs i targetes de felicitació. A partir de les 18:30 hores, la Tequeta Teatre representarà un conte teatralitzat. Es tracta de 'La gran fàbrica de les paraules’. Posteriorment, els alumnes de l’Escola de Música i Dansa de Montbrió del Camp interpretaran el musical ‘La ventafocs’ de Roald Dahl’s. La revetlla finalitzarà amb coca i cava per a tots els assistents.

Diada de Sant Jordi

Dissabte 23 d'abril, diada de Sant Jordi, el port acollirà els actes centrals d'aquesta jornada. Durant tot el dia, tindrà lloc el Mercat de Sant Jordi, amb paredes de llibres i flors. Aquesta activitat està organitzada per Cambrils Obert.
A les 12 hores, també a la zona del Port, JAM presentarà l’espectacle "Dragon St", teatre al carrer. Es tracta d’una divertida història que posa en entredit les moltes llegendes que s’expliquen de dracs i cavallers. Per acabar, a les 18 hores, tindrà lloc una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània i els Amics de la Sardana de Cambrils. Aquesta activitat està organitzada pel Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article