Carla i Marta Munté del CN Cambrils queden quartes al campionat d'Europa de 49er en la categoria juvenil

Les germanes Carla i Marta Munté del CN Cambrils en la disputa de la regata

Les germanes Carla i Marta Munté del CN Cambrils van acabar en la quarta posició del campionat d'Europa de 49er en la categoria juvenil. La competició es va celebrar del 9 al 16 d’abril al Barcelona International Sailing Center amb regatistes de 21 nacionalitats diferents que formaven una regata altament competitiva. Al llarg de tota la setmana es van disputar un total de 18 proves, la majoria amb vents forts. Després de les diferents regates, les cambrilenques es van classificar en la posició 28 de la classificació general i van ser quartes en la categoria juvenil, amb dos parcials al top 10, una novena i una tercera posició. Aquest ha estat un campionat de gran aprenentatge per a elles per afrontar el campionat mundial juvenil que se celebrarà a Holanda a finals d'agost.