Informació general

Un veí agredeix la propietària d'un establiment del Barri Antic

Per Redacció

Els fets van succeir ahir al matí al carrer de Sant Josep amb la confluència amb la plaça de la Font i el carrer de Foix

La propietària d'un establiment del Barri Antic va patir una agressió per part d'un veí, ahir al matí. Els fets van succeir al voltant de les 11 del matí quan el responsable d'una tenda de llaminadures del carrer de Foix va anar a l'impremta que hi ha al davant, al carrer de Sant Josep, i la va agredir. Segons ha pogut saber revistacambrils.cat, l'agressor va entrar a l'establiment, va tancar la porta i va agafar pel coll a la víctima. Els crits de la dona van alertar els veïns i l'agressor va fugir. La dona, presa d'un atac d'angoixa, va ser atesa primer pels veïns a la plaça de la Font, davant el seu establiment, i posteriorment pels serveis mèdics que es van personar al lloc dels fets. Posteriorment va ser traslladada a l'hospital lleuger per a que li fessin un reconeixement. Després de l'ambulància van comparèixer la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.
Aquest no és el primer episodi entre l'agressor i la víctima ja que fa anys, l'agressor ja va amenaçar amb una pistola a aquesta persona, motiu pel qual va ser detingut.

Comenta aquest article