Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L'Hospitalet acollirà, els dies 23 i 24 d'abril, el "Campeonato de España de 10 bailes" de balls esportius

Per Redacció



Cartell del campionat de balls de saló que es disputarà a l'Hospitalet de l'Infant
L'Hospitalet de l'Infant tornarà a ser la seu estatal del ball esportiu, aquest proper cap de setmana, i acollirà el "Campeonat de España de 10 bailes", una de les competicions de balls esportius més importants a nivell estatal, on els participants han de competir en deu modalitats diferents de ball esportiu. Amb el suport institucional de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, es reuniran els millors ballarins del país en aquesta nova edició. L'organització preveu una participació d'uns 600 esportistes que seran avaluats per 31 jutges provinents comunitats autònomes.

El Pavelló Municipal d'Esports de l'Hospitalet de l'Infant serà la seu de les competicions. Aquestes començaran el dissabte 23 d'abril a partir de les 9 hores i s'allargaran fins el diumenge 24 d'abril a les 21 hores. Amb una mitjana de 1.000 assistents de públic per dia, aquest esdeveniment mourà al voltant d'uns 3.500 visitants. S'enregistraran sis programes de televisió de 55 minuts de durada cadascun que seran emesos per diferents canals de televisió. També en el mateix marc se celebrarà el Campionat d'Espanya "categoria B" en les modalitats d'estàndard i llatins.

Aquest esdeveniment està organitzat i produït per Publiolimpia SLU gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Comenta aquest article