Esports

Nova victòria d'un imparable Club Handbol Cambrils a la pista del BCN Sants

Per Redacció

Imatge del partit que va enfrontar el CH Cambrils i el BCN Sants en la primera volta, el passat gener

Handbol
   
BCN Sants Ubae 31 – Moldtrans CH Cambrils 37 


L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va sumar un nou triomf, aquest passat dissabte, en la seva visita a la capital catalana. Els cambrilencs van protagonitzar un encontre molt seriós davant un motivat equip barceloní que, tot i la derrota, va certificar el seu accés als play-off d’ascens.
Els cambrilencs van començar manant en el partit i van gaudir dels primers avantatges des de bon començament, però l’equip local que buscava la victòria per certificar el seu accés a la fase d’ascens, va plantar cara i va jugar de tu a tu a l’equip cambrilenc. Durant gairebé tot el primer temps, els visitants van gaudir de petites rendes de un o dos gols, però la reacció barcelonina a partir del minut vint de partit, va capgirar el marcador (12-11, min.25). Malgrat això els cambrilencs no es van posar nerviosos i un parcial d'1-4 en el tram final, els va permetre arribar al descans amb dos gols d’avantatge (13-15).
A la represa els dos equips van sortir disposats a endur-se la victòria i el primer quart d’hora va ser d’igualtat absoluta, amb els atacs imposant-se a les defenses. Així es va arribar a l’equador de la segona meitat amb la mateixa renda favorable als cambrilencs (22-24, min.45). Però a partir d’aquí els locals van començar a notar el desgast de tot l’encontre i els cambrilencs ho van aprofitar per anotar gols senzills al contraatac, ampliant les distàncies poc a poc i deixant el partit vist per a sentència.    
Els cambrilencs acumulen ja onze victòries consecutives en la segona volta de la lliga i volen tancar la fase regular amb un darrer triomf contra el Súria, en el partit d’aquest proper cap de setmana. Precisament va ser a Súria on els cambrilencs van ensopegar per últim cop en l’últim partit de la primera volta per (29-27) i des de llavors porten una trajectòria immaculada. El partit serà aquest proper dissabte a les 19h al Palau Municipal d’Esports de Cambrils.

Comenta aquest article