Informació general

Uns 150 aspirants es presenten a les proves d'accés a la Policia Local

Per Redacció

Imatge de les proves de selecció al Centre Cultural

Unes 150 persones s'han presentat a les proves per ser agent de la Policia Local de Cambrils. El Centre Cultural va ser l’espai escollit per fer les proves teòriques que es van realitzar ahir al matí. Durant aquesta setmana, aquells que hagin aprovat aquesta primera fase, passaran a realitzar les proves físiques i, si la superen, una prova pràctica. Els aspirants que hagin superat la fase d’oposició que excedeixin del número de places de la convocatòria, constituiran una borsa de treball d’interins de la Policia Local, que tindrà una validesa de dos anys.
Una de les novetats d’aquesta convocatòria ha estat que els aspirants han pogut preparar-se la prova pràctica en base a una guia d’estudi elaborada per la pròpia Policia Local i que estava publicada al web.

Cobertes les places de caporal i d’auxiliar informàtic

L’Ajuntament de Cambrils ha realitzat altres proves en dies anteriors. En concret, s’ha cobert la plaça de caporal de la Policia Local, realitzada a través de promoció interna, i la d’un auxiliar informàtic temporal. Per altra banda, en breu es realitzaran les proves d’auxiliar administratiu per tal de crear una borsa d’interinatge, havent-se presentat més d’un centenar de persones.

Comenta aquest article