Informació general

Nous entrebancs a les obres de remodelació del carrer de les Creus

Per Lluís Rovira i Barenys



Imatge que oferia ahir a la tarda la plaça de l'Església de Santa Maria
Les obres dels carrers de les Creus, Rovira i Sant Pau van viure una nova jornada de despropòsits. Els operaris que hi treballen van haver d'obrir, ahir, dos trams de carrer a la part que ja estava enllestida ja que s'havien detectat unes deficiències insalvables.

Un dels trams que es va haver d'aixecar és el de la confluència del carrer de les Creus amb la plaça de Marianao per tal de connectar el cablejat de telefònica que passa per les noves conduccions que s'han fet a sota el carrer. Es va haver d'aixecar un bon tram de paviment i es va haver de fer una rasa d'uns 10 metres per a poder fer aquesta connexió ja que havia estat impossible trobar els punts de connexió.

L'altra zona que es va haver de tornar a obrir es troba a la plaça de l'Església de Santa Maria. La plaça ja estava enllestida i el passat divendres es va fer una prova abocant-hi aigua per veure com desguassava. És llavors que es va veure que l'aigua formava un gran toll en una zona propera a les cases de la plaça. Ahir, doncs, es va aixecar el paviment en aquest indret per tal de col·locar-hi un pluvial. També es va fer una rassa d'uns 10 metres per a posar-hi la canonada de connexió d'aquest nou pluvial amb la que baixa pel carrer de les Creus. Un cop s'havia fet aquesta rasa es va veure, però, que a sota mateix del lloc excavat passava una canonada amb la qual cosa s'hauria pogut evitar fer la rasa.

Un dia més, els veïns d'aquests carrers van veure amb estupefacció com sorgien aquests nous entrebancs que no faran més que retardar, encara més, l'acabament de les obres.

Comenta aquest article