Informació general

FA 10 ANYS: Es dóna el tret de sortida a la XXVII edició del Ral·li de Cotxes Antics Cambrils - Costa Daurada

Per Judit Pinazo



El ral·li va sortir ahir al migdia de la plaça de l'Ajuntament per dirigir-se a Carcassona
Notícia publicada el 20 d'abril de 2006

Ahir es va donar el tret de sortida a la vint-i-setena edició del Ral·li de Cotxes Antics Cambrils - Costa Daurada (vint-i-tresena edició internacional) que va iniciar la ruta camí a la ciutat francesa de Carcassona, on està previst que arribin durant el dia d'avui. Un cop allí el ral·li tornarà cap a Catalunya i diumenge que ve, coincidint amb la diada de Sant Jordi, l'expedició de cotxes antics tornarà a Cambrils. Els vehicles s'exposaran al Mollet del Rec.

El ral·li, amb un total de 35 cotxes antics, va sortir ahir al voltant de les 10 del matí de la plaça de l'Ajuntament, on els cotxes van estar exposats des de primera hora del matí. L'expedició va fer una parada per esmorzar a la plaça d'Espanya per després dirigir-se cap a Alp, on l'expedició passarà la primera nit. El director del ral·li –Joan Esteve Solana– va destacar la importància que ha aconseguit el ral·li en tots aquests anys d'història "jo he participat en totes les edicions del ral·li, primer com a cronometrador i des de fa 12 anys com a director, i cada any hem augmentat el nombre de participants, els dies de durada, la qualitat dels vehicles i el renom del ral·li arreu d'Europa, i això es pot considerar tot un èxit".

Enguany participa en el ral·li el cotxe més antic de les vint-i-set edicions que s'han realitzat fins al moment, un Delaunay Belleville de l'any 1913 fabricat a França i que ha viatjat des de les illes Canàries fins a Cambrils per participar en l'edició d'enguany. També hi participen vehicles que han vingut de diversos racons de l'Estat, com ara Madrid, Saragossa, Mallorca o València, i fins i tot un cotxe d'Estrasburg.

Altres notícies del 20 d'abril de 2006:

- Més entrebancs a les obres de reforma del carrer de les Creus i la plaça de l'Església

- L'Ajuntament es fa càrrec de l'arranjament de la teulada d'una casa deshabitada al Barri Antic

- El periodista Carles Porta presenta al Centre Cultural el llibre "Tor: tretze cases i tres morts"

- El Punt d'Informació Juvenil de Cambrils ha rebut en l'últim any més de 22.000 visites

Comenta aquest article