Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L’Hospitalet de l’Infant acollirà un triatló el 3 de setembre

Per Redacció

Signatura del conveni entre representants de l'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant i l'empresa Running Solutions

L’Hospitalet de l’Infant acollirà el dissabte 3 de setembre un triatló. Això serà possible gràcies al conveni de col·laboració que van signar, l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, en representació de l’empresa municipal que gestiona els esports (Llastres Serveis Municipals, SLU); i el gerent de l’empresa Running Solutions, SLU, Juanan Fernández. Per mitjà d’aquest acord, ambdues parts s’han compromès a organitzar conjuntament aquest esdeveniment esportiu, per segon any consecutiu. Com l’any passat, a les persones interessades a participar-hi, se’ls oferirà la possibilitat de competir-hi en les modalitats sprint (750 metres de natació; 20 km de bicicleta; i 5 km de cursa atlètica) i olímpica (1.500 m de natació; 40 km de bicicleta; i 10 km de cursa atlètica), de forma individual o per relleus. La prova de natació es durà a terme a la platja de l’Arenal; la prova de bicicleta, a la carretera nacional N-340 (per un traçat segur, ràpid i tancat al trànsit completament); i la cursa atlètica, al passeig marítim; amb la qual cosa els participants podran gaudir de les vistes de l’entorn. En aquesta ocasió, el triatló també formarà part del circuit JUST TRI, que començarà el 12 de juny a Cambrils i finalitzarà a l’Hospitalet el 3 de setembre.

La novetat d’aquesta edició del triatló, a més de la data de celebració –un mes abans que l’any passat, per atreure més esportistes–, serà la ubicació del centre neuràlgic, que enguany estarà ubicat a la zona del camp de futbol de l’Arenal, en lloc de la de la plaça del Coll de Balaguer. En aquesta zona, on es col·locaran els boxes i la línia d’arribada, hi haurà més espai per al públic; i per als corredors, perquè s’allargarà el circuit a peu fins aquest lloc, segons va explicar el gerent de l’empresa Running Solutions, SLU, Juanan Fernández Ramos. La regidora d’Esports, Cristina Borràs, juntament amb la gerent de l’empresa municipal que gestiona els esports (Llastres Serveis Municipals, SLU), Montse Nomen, va destacar la importància que té per al municipi albergar aquest tipus d’esdeveniments, que serveixen per "dinamitzar el turisme esportiu, desestacionalitzar la temporada turística i donar a conèixer els atractius de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant".

El triatló disputat a l’Hospitalet l’any passat (el 3 d’octubre) va reunir 250 esportistes entre les diferents modalitats i va omplir els carrers de la vila de públic amb ganes d’animar als triatletes. L’organització espera superar enguany aquesta xifra de participants.

Comenta aquest article