Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L’Hospitalet de l’Infant serà la seu del campionat d’Espanya de 10 Balls els dies 23 i 24 d'abril

Per Redacció

Imatge d'un campionat de balls de saló disputat a l'Hospitalet de l'Infant (imatge de Ramon Casadó)

El pavelló esportiu de l’Hospitalet de l’Infant serà la seu del Campionat d’Espanya de 10 Balls 2016 i del IV Open Nacional l’Hospitalet de l’Infant FEBD 2016, els dies 23 i 24 d’abril. Així consta al conveni signat per l’alcalde Alfons Garcia, en representació de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant; i Antoni Mas, representant legal de l’empresa organitzadora d’aquests esdeveniments (Publiolimpia SLU).

En aquestes competicions nacionals, aprovades per la Federació Espanyola de Ball Esportiu (FEBD), està previst que hi participin unes 450-500 parelles, segons calcula Antoni Mas. Hi haurà parelles de totes les edats, des dels 8 anys fins als 50-55 anys. El campionat d’Espanya de 10 Balls, que fusiona les modalitats Standard (vals anglès, tango, vals vienès, slow-fox i quickstep) i Llatins (samba, txa-txa-txa, rumba, pasdoble i jive), es difondrà per televisió. En concret, se’n gravaran quatre programes com a mínim, que s’emetran previsiblement a finals de maig a través dels canals de televisió TV3 i Esport 3 i també a través de la Xarxa de Comunicació Local (La Xarxa).

L’alcalde, Alfons Garcia, ha destacat la repercussió econòmica i de promoció turística que tindrà per al municipi la celebració d’aquestes competicions nacionals de ball. En aquest sentit, ha dit: "aquest esdeveniment, un any més, servirà per donar a conèixer el municipi arreu d’Espanya a un gran volum de gent: als participants i als seus acompanyants i també a les persones que hi assistiran com a públic i als telespectadors; i generarà negoci en els establiments comercials, d’allotjament i de restauració de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant". L’alcalde ha recordat l’èxit que van tenir les competicions de ball esportiu que va acollir l’Hospitalet de l’Infant els anys 2012, 2013 i 2015 i que ha motivat la signatura d’aquest quart conveni amb l’empresa promotora dels campionats.

Comenta aquest article