Cultura

El club "Llegir el Teatre" de la Biblioteca organitza una sortida per veure Don Joan al Teatre Nacional

Per Redacció

Membres del club de lectura Llegir el teatre de la Biblioteca Municipal

El mes d’abril arriba carregat d’activitats organitzades per la Biblioteca Municipal. Entre aquestes, destaca una sortida al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per part del Club de lectura Llegir el teatre per veure l’obra "Don Joan", de Molière. L’activitat tindrà lloc el dissabte 17 d’abril, a les 17 hores, i és fruit de la col·laboració entre el Teatre Nacional de Catalunya i el servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Una altra de les activitats que se celebraran aquest mes d'abril són les sessions del cicle "Qui vol un conte?" en aquest cas per commemorar l’aniversari del naixement de Han Christian Andersen. La primera sessió tindrà lloc, demà dimecres 6 d’abril a les 18 hores, amb Rosana Andreu, i va encaminada a xiquets a partir de 5 anys. Es tracta d’una sessió especial en adhesió al Dia Internacional del llibre infantil i juvenil que promou el CLIJCAT i l’OEPLI. L’activitat està programada dins "Dies de llibres 2016".

Per altra banda, el 13 d’abril s’impulsarà una nova sessió per aprendre el funcionament i els aspectes principals d’eBiblio amb un nou capítol dels Tastets TIC. La sessió s’iniciarà a les 18 hores i servirà per explicar per primer cop el funcionament d’aquest servei, on es veurà com accedir per primer cop a la plataforma, amb quins dispositius es pot fer ús del servei, així com els aspectes principals pel que fa al préstec, devolució i reserves de llibres. Finalment, el 20 d’abril a les 18 hores, s’explicaran els àlbums il·lustrats als més petits des d’una perspectiva visual en una nova sessió de "Entre lletres i imatges". Es tracta de la lectura de contes que parlen de llibres i biblioteques per a xiquets a partir de 4 anys acompanyats d’un adult. La sessió anirà dirigida per Rosa Ma Fusté.

Comenta aquest article