Informació general

FA 10 ANYS: El Patronat de Turisme posa en marxa una nova visita turística guiada pels mesos d'hivern

Per Judit Pinazo



Una de les parades de la nova visita guiada és el Museu de les Tres Eres
Notícia publicada el 5 d'abril de 2006:

El Patronat de Turisme va presentar ahir una nova visita turística guiada que es posa en marxa a partir d'aquest mes d'abril. La visita que es farà els dissabtes d'11 a 13h inclou una visita al Museu de Les Tres Eres i al barri antic de Cambrils.

L'objectiu d'aquesta nova visita guiada es desestacionalitzar la temporada turística que se centra en els mesos de juliol i agost i on aquest tipus de visites guiades tenen molt d'èxit. Amb la posada en marxa d'aquesta nova ruta es vol oferir aquest servei durant els mesos d'hivern i està pensat perquè el turisme de mitja i baixa temporada tingui també la oportunitat de conèixer el municipi. Segons la regidora de Turisme -Ana López- "la petició de crear una visita guiada d'aquestes característiques va sortir dels empresaris que formen part de la Junta del Patronat de Turisme del municipi que van plantejar la possibilitat d'oferir una alternativa de visites guiades durant els mesos que no són estrictament els d'estiu"

La ruta es farà a partir d'aquest mes d'abril i fins a principis d'estiu, probablement fins el mes de juny. Durant els mesos d'estiu es faran les tradicionals visites al Port i al Nucli Antic i com a novetat una ruta per fer amb la flota de bicicletes de l'Ajuntament. Després d'una pausa durant els mesos d'estiu es reprendrà la visita, que es realitzarà durant tot l'hivern, excepte el mes de desembre, ja que segons Anna López "és el més fluix de tot l'any".

El cost de la visita és de 2 euros i inclou el trajecte amb el trenet, l'entrada al Museu del Molí de les Tres Eres i l'acompanyament i explicació del personal del Patronat de Turisme.

Altres notícies del 5 d'abril de 2006:

- La PLIC presenta l'anuari on recull les seves aportacions més destacades durant el 2005

- El concurs de vigilància i socorrisme a les platges de Cambrils queda desert

- El Centre Cultural acull la presentació del llibre " Coques i corassons i altres llepolies de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta"

- L'equip juvenil del Club Handbol Cambrils es retroba amb la victòria

Comenta aquest article