Informació general

Milers de persones tasten els productes de la Cooperativa en les I Jornades de l'Oli i productes de l'horta de Cambrils

Per Josep Maria Ferrando

 


L'estand de la Cooperativa va rebre un gran nombre de visitants durant tot el cap de setmana
Aquest cap de setmana s'han celebrat les primeres "Jornades de l'oli verge d'oliva de Cambrils i els productes frescos de la nostra terra", organitzades conjuntament per la Cooperativa Agrícola de Cambrils i l’Àrea de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Cambrils. Les Jornades van cloure ahir diumenge, amb un gran èxit de convocatòria que va sobrepassar totes les previsions. Els horaris previstos per la mostra es van superar àmpliament, obrint ininterrompudament cada dia des del matí fins més enllà de les onze de la nit.

Divendres a les sis de la tarda l'alcalde -Robert Benaiges- acompanyat del regidor de Serveis -Joan Pau Casquero- i els màxims representants de la Cooperativa Agrícola que van inaugurar les Jornades amb un brindis de cava.

 Al llarg de tot el cap de setmana van ser molts els turistes i cambrilencs que es van acostar al Mollet del Rec per degustar i comprar els productes que comercialitza la Cooperativa Agrícola cambrilenca. Principalment l’oli verge extra que enguany ha aconseguit tres premis de màxim nivell. També hi havia una mostra de productes agrícoles de la temporada, préssecs i nectarines, síndries, entre d’altres.

Les degustacions que es van portar a terme van ser d’oli verge extra, préssecs i síndries. L’èxit de la convocatòria fa pensar que hi pugui haver continuïtat pels propers anys.

Comenta aquest article