Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló s’integra a la Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya

Per Redacció

Imatge del Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló (foto: Rafael López-Monné)

Des del passat 13 de març, el "Pessebre dels Estels" de la Masia de Castelló, del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, forma part de l’Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya (ACPVC) que, amb aquesta nova incorporació, aglutina ja 45 pessebres vivents de tot el territori català. L’acte d’adhesió a aquesta entitat cultural va tenir lloc en el marc de la XXVI Assemblea de l’ACPVC, celebrada a la localitat de Santa Pau (La Garrotxa), a la qual hi van assistir sis representants de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.  
 
Per a aquesta representació que, des de fa 18 anys s’ofereix al petit nucli despoblat de la Masia de Castelló, l’adhesió a l’ACPVC suposa estretir significativament els contactes amb les manifestacions culturals veïnes, compartir i col·laborar en enfortir i difondre la cultura tradicional i popular del nostre país. A més del suport associatiu que comporta per al futur del projecte, aquesta incorporació permetrà al Pessebre accedir a les col·laboracions existents amb empreses destacades o participar en la campanya promocional del Club Super 3. Quant a la difusió de l’esdeveniment, el Pessebre dels Estels participarà, conjuntament amb la resta de pessebres vivents de Catalunya, en les promocions que es facin a través de mitjans de comunicació, de les plataformes digitals comunes i en altres actuacions puntuals conjuntes. També tindrà un major accés a personatges famosos que hi col·laborin, com en passades edicions.  
 
La idea de sumar-se a l’ACPVC va sorgir dels organitzadors del Pessebre dels Estels (l’Associació Masia de Castelló, amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i ANAV, la col·laboració de diverses entitats i empreses i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya), després de veure’l consolidat i de superar totes les expectatives de públic en la darrera edició, en rebre més de 6.000 visitants.

Comenta aquest article