Esports

Nou medalles d'or, tres de plata i tres de bronze per als judokes cambrilencs al campionat de lluita de peu del Dojo Tarraco

Per Miquel A. Díaz

Judokes cambrilencs en les categories benjamí i aleví

El passat diumenge, a l'escola Miramar de Vila-seca, el club Dojo Tarraco de Tarragona va organitzar el seu campionat anual de lluita de peu, on hi van acudir una vuitantena de xiquets de diferents col·legis i clubs de la demarcació. El club cambrilenc Dojo Cambrils va participar amb 15 judokes repartits en les categories prebenjamí, benjamí i aleví. En aquest campionat, els petits judokes només lluitaven des de la posició de lluita de peu sense passar a la lluita de terra, per tant només es van fer aquest tipus de tècniques sense fer immobilitzacions al terra.

Els resultats del cambrilencs van ser esplèndids: en la categoria prebenjamí, David Sevilla, Diego Garuz i Isaac Dorado van quedar com a campions, mentre que Nil Navarro va ser segon. Pel que fa als benjamins i alevins, Andreu Ballester, Arnau Van, Arnau Mendoza, Aleix Garcia, Aaron Rigol i Joel Burgos es van proclamar campions en les seves respectives categories, Andreu Betancourt i Vlad Popvlaski van acabar com a subcampions, mentre que Lidia Caballero, Analia Vila i Victòria Giménez van assolir la medalla de bronze.

Judokes cambrilencs prebenjamins

Comenta aquest article