L'atleta Nuria Caballero assoleix la dotzena posició en salt d'alçada del campionat d'Espanya cadet

Nuria Caballero en la prova de salt d'alçada del campionat d'Espanya cadet disputat a Oviedo

El passat cap de setmana es va disputar al Palacio Municipal de Deportes d'Oviedo, el Campionat d’Espanya Cadet d’Atletisme en Pista Coberta. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per Nuria Caballero, de l'equip femení "Club Atletisme Cambrils - Montbrió Belvedere – Anna Riu Saloon", a la prova de salt d'alçada. En aquesta disciplina van participar 21 atletes. En el moment de començar la competició, la Nuria es trobava en la darrera posició del rànquing estatal. Després d'un intent inicial vàlid sobre 1.47 m., va fer tres salts nuls a la següent alçada, 1.52 m. Amb aquest registre assolia la 12a. posició final. Un bon resultat en el que suposava el debut en un campionat estatal.

Anna Riu, 27a posició a la Marató de Barcelona

El mateix diumenge es va disputar la Marató de Barcelona. Segons les estadístiques, la 5a. Marató en importància a nivell d'Europa. A més, en aquesta edició es va assolir un rècord de participació d'atletes femenines. La cursa es disputa pels carrers de la ciutat comtal, sortint de l'avinguda Maria Cristina, al peu de la muntanya de Montjuïc i passant per llocs emblemàtics com la Pedrera, la Sagrada Família, el Fòrum, el Parc de la Ciutadella, l'Arc de Triomf, la Plaça Catalunya, la Catedral i acabant al mateix lloc de l'inici completant el recorregut de 42 km i 195m.

De part del Club Atletisme Cambrils hi va participar l’Anna Riu, de l'equip femení "Club Atletisme Cambrils - Montbrió Belvedere – Anna Riu Saloon". El bon temps va facilitar la consecució de bons registres. L’Anna va finalitzar la cursa en 27a. posició de la seva categoria en un temps de 3h19:15, millorant en cinc minuts i mig la seva marca personal i el rècord de Cambrils. Amb aquesta marca l'Anna va assolir la marca mínima de participació al Campionat d'Espanya absolut de marató. Fa dues setmanes ja va aconseguir aquesta fita a la mitja marató, fet que la converteix en la millor especialista de la història del club d'aquesta especialitat.