Cultura

Lluís Recasens presenta, avui, el seu llibre "Cambrils a la segona meitat del segle XX"

Per RedaccióPortada del llibre de Lluís Recasens que es presentarà avui al vespre
La sala d'actes del Centre Cultural acollirà, aquest vespre, l'acte de presentació del llibre "Cambrils a la segona meitat del segle XX", de Lluís Recasens Colom. La presentació s'iniciarà a les 20,30h. i comptarà amb les intervencions de l'alcaldessa, Camí Mendoza; Manuel Rivera, director de Silva Editorial i de l'autor del llibre, Lluís Recasens.
Cambrils a la segona meitat del segle XX, es un llibre de 868 pàgines publicat per Silva Editorial, és la memòria personal i compartida d'una vila i els seus protagonistes: dones i homes en actiu en molts casos, i retirats o traspassats en d'altres, que han estat conductors i motors del progrés d'una localitat que en unes dècades ha multiplicat els seus recursos, la seva població i les seves maneres de viure. El llibre, segons ha explicat el propi autor, s'ha basat en prop d'un centenar d'entrevistes amb cambrilencs i gent relacionada amb Cambrils en diferents àmbits socials i culturals.
El relator i entrevistador ha estat Lluís Recasens Colom (1925), un home amb una àmplia panoràmica atesa la seva condició d'alcalde durant els anys 70, de professor mercantil, d'empresari comercial i immobiliari durant més de cinquanta anys, de cambrilenc profund i municipalista i de viatger del món, activista cultural i social de sempre.

Comenta aquest article