Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Es remodela l'enllumenat i la xarxa d'aigües de la urbanització Vanessa Park de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Aspecte de les obres que s'estan fent a la urbanització Vanessa Park

Des d’aquest mes de febrer s’estan realitzant les obres incloses al projecte de remodelació d’enllumenat públic i xarxa d’aigua als carrers de l’Alfàbrega, Romaní i de la Farigola, a la urbanització Vanessa Park del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.
Aquests treballs, que van ser adjudicats a l’empresa SERVIDEL SLU per un import de 207.000 euros, aproximadament, consisteixen en la remodelació de la xarxa d’enllumenat públic en aquestes vies, que quedarà connectada al nou enllumenat del carrer Sajolida, recentment executat; l’estesa d’una nova canonada d’aigua i la instal·lació per a una futura xarxa de telecomunicacions. El projecte, que suposa la continuació de la millora dels serveis d’aquesta urbanització, inclou també l’adequació de zones sense paviment i la senyalització horitzontal de reserva per aparcament.

Aquestes actuacions estaran enllestides en un termini de 4 mesos, segons es preveu, i es faran amb els mateixos criteris que es van fer servir als treballs de remodelació de l’enllumenat públic i la xarxa d’aigua potable duts a terme l’any passat al carrer Sajolida, de la mateixa urbanització.

Comenta aquest article