Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Premis per als participants en les enquestes de població que es faran des de la MIDIT

Per RedaccióImatge del cartell dels sortejos que es faran de l'1 al 15 de març
De l’1 al 15 de març, la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) farà unes enquestes de població per tal de conèixer la realitat socioeconòmica del territori i així poder prendre decisions sobre les accions que ha de dur a terme per satisfer les necessitats reals de la zona. En aquest sentit, cal tenir en compte que la MIDIT s’encarrega de tirar endavant projectes per crear ocupació, atraure més empreses al territori i, en definitiva, vetllar pel desenvolupament econòmic dels tres municipis.

Per fomentar la participació i aconseguir el màxim nombre d’informació possible, la MIDIT ha organitzat uns sortejos diaris (de dilluns a divendres) en els quals podran prendre part aquelles persones que responguin les enquestes i facilitin el seu número de telèfon. Els premis que se sortejaran seran productes locals, sopars i vals per realitzar activitats diverses al territori, que es promociona sota la marca de “Terres de Mestral”. Com més aviat es respongui al qüestionari, més possibilitats hi ha d’aconseguir un premi, perquè el sistema de sorteig és acumulatiu.

Les persones interessades a participar en aquestes enquestes i en els sortejos ho poden fer a través de la pàgina web de la MIDIT (www.midit2020.com ) o del telèfon 977 569 030 (de 9 a 15 hores). La MIDIT també farà enquestes aleatòries per telèfon o presencialment a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip.
En la recollida i anàlisi de dades hi col·labora la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Comenta aquest article