Cultura

Avui es dóna el tret de sortida al Festival Internacional de Música amb el concert de Dulce Pontes

Per Redacció



Dulce Pontes oferirà aquesta nit un concert als jardins del Parc Samà
Avui es dóna el tret de sortida a la 32a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, que es farà fins al 26 d'agost, amb un total de nou actuacions.

L'artista Dulce Pontes serà l'encarregada d'obrir el festival d'enguany als jardins del Parc Samà, on presentarà el seu nou disc El corazón tiene tres puertas, mentre que el castell de Vilafortuny acollirà el dissabte el concert de piano de l'intèrpret local Pau Baiges.

Per als dies 11 i 12 d'agost estan previstes les actuacions del quartet de corda Camerata Deià i els solistes de l'Orquestra Simfònica Europea Mediterrània al castell de Vilafortuny, el divendres, i la música clàssica representada per la Kammerorchester Berlin, amb la direcció de Katrin Scholz, als jardins del Parc Samà, el dissabte.

La parròquia de Sant Pere acollirà el proper dia 15 d'agost el concert del quartet de corda Quiroga de Prosegur, que ha guanyat recentment El Primer Palau, dins del cicle de concerts competitius de joves intèrprets del Palau de la Música; i el divendres dia 18 arribarà el jazz de la mà de Djangologie, que recull la tradició del gipsy-swing, estil creat pels músics d'ètnia gitana a l'Europa central, seguint les passes marcades pel mestre Django Reinhardt. Aquesta actuació serà al castell de Vilafortuny.

La cantaora Estrella Morente també presentarà al Festival Internacional de Música el seu nou disc Mujeres el dia 19 d'agost als jardins del Parc Samà. També hi haurà l'actuació de les veus del cor de cambra femení Scherzo, de Vila-seca, que oferiran un repertori de musicals de Broadway a l'ermita de la Mare de Déu del Camí, el dia 25. Finalment, per tancar el Festival Internacional de Música de Cambrils d'enguany, hi haurà l'actuació de ballet clàssic a càrrec de Julio Bocca i el ballet argentí, amb l'espectacle "Tango brujo"

Totes les entrades es podran adquirir a través de ServiCaixa, a les oficines del Patronat Municipal de Turisme i a les taquilles dels recintes una hora abans dels espectacles, que començaran a les 22 hores de la nit.

Comenta aquest article