Esports

Anna Riu queda en la posició 56 de la Mitja Marató de Barcelona

Per Pere Ferrando

Anna Riu en plena cursa de la Mitja Marató de Barcelona

El passat diumenge es va disputar la Mitja Marató de Barcelona. De part de l'equip femení "Club Atletisme Cambrils - Montbrió Belvedere" es va desplaçar a la capital catalana l'Anna Riu. Anna Riu va sortir des dels llocs capdavanters del seu calaix i va fer una cursa molt regular a molt bon ritme. I tot i que el vent va afectar el seu rendiment en els darrers quilòmetres de la cursa, no va impedir que acabés en en lloc 56 de la seva categoria amb una marca personal de 1h33’16”, millorant en més de 3 minuts el seu millor temps de sempre i batent el rècord absolut del club. A més, amb aquest registre va assolir la marca mínima de participació al Campionat d’Espanya a nivell absolut.

Control de pista coberta

Per altra banda, el passat dissabte, els atletes del Club Atletisme Cambrils van participar al Control cadet-juvenil de pista coberta que es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un molt bon nivell. Pràcticament la totalitat dels atletes assolien marques personals.

Les actuacions més destacades del part dels atletes locals van ser :
Eulàlia Català: Llançament de pes juvenil (10.92 m.)
Jan Monserrate: Llançament de pes cadet (11.84 m.)

Amb aquestes marques van batre els rècords de Cambrils de l'especialitat en cada categoria.
Tanmateix es van assolir quatre marques mínimes per a participar en campionats de Catalunya i cinc millores de marques personals.

Campionat de Catalunya de relleus

Per la tarda es va disputar, al mateix indret, la fase prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus de la categoria cadet. El club va presentar un equip a cada categoria. L'equip masculí va batre el rècord de Cambrils, millorant el seu registre en més de 6 segons. Per la seva part, l'equip femení no va poder assolir el mateix objectiu per un segon :

Equip cadet masculí
Andreu Dalmau - Jan Monserrate - Pau Avellana - Aarón Urbano (1'50"52)

Equip cadet femení
Sandra Rebollo - Nuria Caballero - Maria Mestres - Jennifer Molano (2'03"65)

Comenta aquest article