Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Nova eina informàtica per gestionar els currículums de la Borsa de Treball de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

S'ha posat en marxa una nova eina informàtica per millorar la gestió dels currículums

L’empresa municipal de promoció econòmica de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, IDETSA, ha posat en marxa una nova eina informàtica per millorar la gestió de currículums de la Borsa de Treball Municipal. Amb aquesta nova eina, que té un disseny responsive (és a dir, que s’adapta als diferents dispositius mòbils, tant smartphones com tabletes), els usuaris d’aquest servei que facilita la intermediació entre l’oferta i la demanda d’ocupació, podran introduir i actualitzar més fàcilment les seves dades curriculars, a través de la pàgina web d’IDETSA (www.idetsa.net), a l’apartat Ocupació-Borsa de Treball-Dóna’t d’alta. Així mateix, podran aportar informació més precisa, ja que el nou sistema incorpora un apartat que permet detallar l’experiència professional i un altre que permet adjuntar fins a cinc documents, enlloc d’un, com fins ara. Una altra de les novetats és que els usuaris poden imprimir-se el currículum resultant de la introducció de totes les dades.

"L’objectiu és millorar l’atenció a les persones que es troben en recerca i/o millora de feina, perquè puguin fer-nos arribar el seu currículum i actualitzar-lo via Internet, d’una forma còmoda i ràpida; i alhora millorar l’atenció a les empreses que busquen candidats per a cobrir llocs de treball, subministrant-los els contactes de les persones que més s’ajusten als perfils que cerquen i captant nous talents per donar-los un millor servei", ha explicat el regidor d’Ocupació, Miguel Ángel Garcés.

A partir d’ara, tant les persones que ja estaven registrades a la Borsa de treball d’IDETSA com les que vulguin formar-ne part hauran de donar-se d’alta en aquesta nova eina i introduir les seves dades curriculars. Una vegada donats d’alta a la Borsa, els usuaris s’incorporaran a una base de dades que funciona de la següent manera: les empreses ofereixen i demanden perfils, si el seu perfil s’ajusta a l’oferta, les seves dades seran enviades a l’empresa. Serà l’empresa la que es posarà en contacte directe i personalitzat amb els candidats que consideri oportuns per a realitzar el procés de selecció i contractació de personal.

L’any passat, IDETSA, a través de la Borsa de Treball, va difondre 157 ofertes de treball. Un total de 105 persones, apuntades a la Borsa, van aconseguir trobar feina a través d’aquest servei municipal.

Comenta aquest article