Informació general

Els clients dels hotels de Port Aventura gaudeixen des del passat dimarts del Beach Club

Per Judit Pinazo



El Beach Club de Port Aventura compta amb 7 piscines situades davant del mar
El passat dimarts 1 d'agost va obrir les portes el Beach Club de Portaventura. Un espai de 26.000 metres quadrats, obert al mar, ubicat als terrenys situats davant la platja Llarga de Salou. El Beach Club reserva el seu accés als clients dels hotels que actualment té Port Aventura (hotel Port Aventura, hotel Caribe i hotel El Paso) i el conformen un total de set piscines, bars, restaurants, zona esportiva i un chill out.

El gerent del Beach Club –Jordi Clavero– comentava en la presentació de les instal·lacions a la premsa que el nou recinte s'ha creat per oferir una zona de relax exclusiva a les famílies que trien els nostres hotels". Segons explicava Clavero a l'hora de crear el disseny del Beach Club s'ha tingut molt en compte la ubicació del complex i s'ha procurat que quedi integrat en l'entorn i que alhora respecti el medi ambient. Els clients dels hotels poden desplaçar-se fins al Beach Club amb un trenet que Port Aventura posa a la seva disposició. Un cop arriben al Beach Club se'ls facilita una polsera identificativa i una tovallola.

Les set piscines estan dividides en tres zones, l'esportiva, la d'adults i la de nens. Cadascuna d'elles compta amb una piscina adaptada a les seves característiques. Destaquen, per exemple, la piscina de sorra amb aigua salada, les piscines a dos nivells amb butaques incorporades dins l'aigua o les piscines infinity, que són aquells que pel moviment de l'aigua i el seu color simulen l'aigua del mar.

El Beach Club compta amb diferents serveis de bar i restaurant i inclús n'hi ha un dedicat exclusivament als més petits, amb taules i cadires adaptades a l'alçada dels nens. Tot i que les instal·lacions estan reservades a clients dels hotels de Port Aventura, el restaurant Lumine obre les portes cada nit al públic en general i on s'hi pot degustar cuina d'autor de gran qualitat.

Segons explicava Jordi Clavero tot i que l'espai del Beach Club és immens de moment la capacitat no superarà les 800 persones, per oferir un bon servei al seus clients i no massificar-ho. Per altra banda aquesta temporada Port Aventura posarà el Beach Club a prova durant dos mesos, fins a l'octubre, per veure com funciona, però no es descarta que de cara a l'any vinent s'ampliïn els mesos d'obertura.

Comenta aquest article