Montse Rovira del Club Atletisme Cambrils, segona als 10 quilòmetres de Granollers

La cambrilenca Montse Rovira va quedar segona en la prova dels 10 quilòmetres

El passat diumenge es va disputar la Mitja Marató i els 10 km de Granollers. De part de l'equip femení "Club Atletisme Cambrils - Montbrió Belvedere" es van desplaçar a la capital del Vallès Oriental la Montse Rovira i l'Anna Rovira. La primera disputava els 10 km i la segona la mitja marató. Montse Rovira va sortir a bon ritme, que va poder mantenir i augmentar cap el final de la cursa lluitant per la primera plaça del pòdium. Finalment va acabar en segona posició amb una marca personal de 40’36, que suposa ser rècord del club. Per la seva part, Anna Rovira va fer una cursa de menys a més. I tot i que la pluja va fer acte de presència a la segona part de la cursa, no va impedir que acabés en la posició 51 amb una marca personal de 1h 44’27”, millorant en gairebé 10 minuts el seu millor temps de sempre.

Control territorial de febrer de pista coberta

Per altra banda, el dissabte 6 de febrer, l'estadi municipal d'atletisme de Valls va ser l'escenari, el passat dissabte, del control territorial de febrer de pista coberta. La pluja però va impedir que les marques estiguessin al nivell del que es podia esperar.

Els atletes vencedors de les seves proves van ser:
Eulàlia Català: Llançament de pes juvenil (10.76 m.)
Jan Monserrate: Llançament de disc cadet (34.05 m.)

Altres posicions d’honor van ser:
Jan Monserrate: Llançament de pes cadet (11.04 m.) - Segon classificat
Aina Sabater: Llançament de pes infantil (7.63 m. ) - Segona classificada
Mia Linkert: 60 m. llisos aleví (9”1) - Tercera classificada

Tanmateix es van assolir quatre marques mínimes per a participar en campionats de Catalunya i vuit millores de marques personals.