Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Una trentena de dones de l'Hospitalet de l'Infant celebra santa Àgueda

Per Redacció

Imatge on apareixen l'alcaldessa i regidores nomenades aquest 2016, diversos regidors de l'Ajuntament i la secretària del Grup de dones Blanca d'Anjou de l'Hospitalet.

Una trentena de dones de l’Hospitalet de l’Infant va celebrar, aquest passat divendres, la festa en honor de Santa Àgueda. Com és tradicional, la festa va començar amb el nomenament de l’alcaldessa i de les regidores de l’any 2016 a la Casa de la Vila. Aquest acte va anar a càrrec de la regidora de Cultura, Núria Ortiz; i de la secretària del Grup de Dones Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant, la Marina da Pena, i va comptar amb la presència de diversos regidors del consistori. Isabel Tejón va ser proclamada alcaldessa i Carmen Mañé i Aurora Pérez, regidores. A continuació, una de les dones més grans del poble, l’Encarnación Boquera Boquera, de 93 anys, va rebre un homenatge a casa seva, acompanyada dels seus familiars i amics. Per altra banda, les participants a la celebració van assistir a la missa en honor de Santa Àgueda. Tot seguit, va tenir lloc el tradicional repartiment de la coca beneïda. La festa va finalitzar amb el dinar de germanor al Casal d’Hifrensa.

A l’Hospitalet, aquesta festa està organitzada pel Grup de Dones Blanca d’Anjou, amb la col·laboració de l’Ajuntament. A Vandellòs, la Festa de Santa Àgueda va tenir lloc, ahir diumenge 14 de febrer.

Comenta aquest article